Hallitus tiedottaa

SFK:n Vuoden Harrastuskoira -kilpailu

Kilpailuun voi ilmoittautua 15.1.2018 asti. Ilmoita koirasi osallistumiskerrat virallisiin ja epävirallisiin kilpailuihin Suomessa ja ulkomailla sihteerille farkkukerho(at)gmail.com. Koiran saavuttamalla tuloksella ei ole merkitystä, pelkkä osallistuminen riittää.

Kilpailun säännöt

 

Tulosjulkaisu 2017

Hox vuonna 2017 menestyneet! Kuvat koirista ja tiedot vuonna 2017 saavutetuista titteleistä lähetettävä 15.1.2018 mennessä!

 

Tulosjulkaisu 2017 julkaistaan kerhon nettisivuilla maaliskuussa 2018. Tulosjulkaisuun kootaan Vuoden Koirat 2017 sekä kotimaisten koirien vuonna 2017 saavuttamat valio- ja voittajatittelit näyttelyistä sekä rata- ja maastokokeista.

Mikäli koirasi on saavuttanut jonkin tittelin vuonna 2017, ilmoita se tulosjulkaisun tekijälle ja liitä mukaan kuva koirastasi. Vain omistajan lähettämät tittelit julkaistaan. Tiedot saavutetuista titteleistä on lähetettävä viimeistään 15.1.2018!

 

3 parhaan joukkoon sijoittuneista Vuoden näyttely-, Vuoden maastojuoksija- ja Vuoden ratajuoksija –koirista, Vuoden veteraaneista, Vuoden tulokkaista, Vuoden kasvattajista ja Vuoden jalostuskoirista tulee omistajan lähettää kuva pisteiden laskijoille 15.1.2018 mennessä, jotta kuva julkaistaan tulosjulkaisussa.

 

Vuoden aikana saavutetut tittelit: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (Riikka Nieminen)

Faaraokoirat: Vuoden näyttelykoira, näyttelyveteraani, kasvattaja, jalostuskoirat Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (Salla Murto)

Ibizanpodencot: Vuoden näyttelykoira, näyttelyveteraani, kasvattaja, jalostuskoirat Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (Tiina Nikkanen)

Vuoden rata- ja maastojuoksijat, Vuoden tulokkaat, Vuoden veteraanit Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (Johanna Valkama, Outi Partiainen)

 

Seuraava hallituksen kokous 20.1.2018

Mikäli haluat asian käsiteltäväksi kokoukseen, laitathan viestiä sihteerille viimeistään 2 viikkoa ennen kokousta.

 

Vuosikokouskuulumisia

SFK ry:n vuosikokouksessa yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Jenna Leino, hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Tiina Nikkanen, Outi Partiainen ja Johanna Valkama, ja varajäseniksi Eija Pöyhönen ja Hanna Ukura.

Hallitus järjestäytyi vuosikokouksen jälkeen pidetyssä kokouksessa, jossa yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Riikka Nieminen ja sihteeriksi Johanna Valkama. Toimikuntien kokoonpanot vuodelle 2017 vahvistettiin.

 

Kysyttävää hallitukselta? Lähetä viestiä farkkukerho(a)gmail.com