Tulosten julkaisusta ja ilmoittamisesta

Tulokset pyritään julkaisemaan kerhon lehdessä ja verkkosivuilla mahdollisimman tuoreina ja täydellisinä, joten toivomme yhteistyötä niin näytteilleasettajien kuin koepuolen kilpailijoidenkin taholta. Koska viralliset tulokset Kennelliitosta tulevat viiveellä ja epävirallisten pentunäyttelyiden tulokset eivät  lainkaan, ainoa mahdollisuus saada tulokset julkaistavaksi tuoreina ja laskea Vuoden Koira -pisteitä ajallaan on kirjata tulokset kilpailupaikalla ja lähettää tuloksia kerääville (yhteystiedot alla). Mikäli tapahtumassa on paljon koiria, voitte esimerkiksi sopia kuka lähettää tulokset. Toivomme saavamme myös kuvia tulosten yhteyteen, voit lähettää kuvat tulosten kerääjille.

Huom! Lähetäthän rotusi tulokset täydellisinä eli kaikki koirat niine merkintöineen, mitä ne kehästä/ kisoista saavat. Mallia voit katsoa valmiista tuloksista.

 

Näyttelyt: ROP ja VSP, kaikki PU/PN luokassa sijoittuneet, kaikki ei sijoittuneet, ROP ja VSP pentu sekä veteraanit ja kasvattajat. 

 

Maasto & rata: Kaikki finaali- sekä alkueräsuoritukset sijoituksineen ja pisteineen /aikoineen.

 

Seuraavat henkilöt keräävät tuloksia ja laskevat samalla pisteitä Vuoden Koira -kilpailuja varten. Toivomme, että heille lähetetään kaikkien näyttelyiden sekä kilpailujen tulokset täydellisinä. Mikäli et tiedä kuinka toimia, kysy rohkeasti neuvoa!

 

 

Faaraokoirien näyttelytulokset

Riikka Nieminen19

rvanieminen(a)gmail.com

 

Ibizanpodencojen näyttelytulokset

Tiina Nikkanen

tiina.m.nikkanen(a)gmail.com

 

Faaraokoirien juoksutulokset

Emilia Kanerva

emilia.kanerva(a)live.fi

 

Ibizanpodencojen juoksutulokset

Eija Pöyhönen

eijapoyhonen(a)yahoocom

 

Kiitämme jo etukäteen kaikkia tuloksia lähettäneitä avusta!